Kodrinu objavu o NS BiH podržali Pjanić, Ahmedhodžić, Begović i brojni sadašnji i povremeni Zmajevi

2 min. čitanja

Iskusni bh. napadač Kenan Kodro danas je potresao sportsku javnost u našoj zemlji porukom da “ne želi biti reprezentativac dok Nogometni savez BiH uništava naš nogomet”, a ta objava privukla je pažnju brojnih bh. nogometaša.

Kodro je prvi nogometaš u aktuelnom sastavu Zmajeva koji je javno istupio protiv Nogometnog saveza BiH i odrekao se dresa Zmajeva.”Oproštaji nikada nisu lagani ali u ovom momentu dok čelni ljudi Nogometnog saveza BiH uništavaju nogomet u BiH, odlučio sam da ne učestvujem u tome i da se oprostim od reprezentacije. Svima onima kojima je nogometna reprezentacija BiH u srcu želim puno uspjeha u budućnosti”, saopćio je Kodro putem Instagrama.

Njegovu objavu podržali su na Instagramu brojni bh. nogometaši koje je teško i prebrojati.

Od sadašnjih zvijezda, tu su Miralem Pjanić, Anel Ahmedhodžić, zamjenik kapitena Ibrahim Šehić, Hrvoje Miličević, Dennis Hadžikadunić, Kenan Pirić, a pridružili su im se i povremeni i bivši Zmajevi Asmir Begović, Edin Višća, Dario Đumić, Bojan Nastić, Ervin Zukanović, Haris Duljević, Jasmin Mešanović…

View this post on Instagram

A post shared by Kenan Kodro (@kenan_kodro)

Ovakve stvari tokom rezultatske krize u reprezentaciji BiH sigurno nisu dobre, a da li će se još neko od Zmajeva oglašavati, ostaje da se vidi.

Klix.ba

Podijeli ovaj članak