Slavni reper pogodio obožavateljicu mikrofonom: Morali joj šivati ranu na glavi

2 min. čitanja

Frustrirani 48-godišnji 50 Cent okrivljen je za kazneno djelo nanošenja fizičkih ozljeda nakon što je na posljednjem koncertu bacio mikrofon u publiku.

Naime, reperu su tokom njegovog nastupa u Crypto.com u Los Angelesu ove srijede organizatori i tehničari pružili nekoliko mikrofona koji nisu radili ili funkcionisali kako treba, a popularnom je 50 Centu ubrzo prekipjelo te je odlučio baciti mikrofon u publiku, piše Page Six.

OUCH!—50 Cent is in hot water after launching a malfunctioning microphone at the production crew during his performance at Crypto Arena.

The microphone struck Power 106 radio host, Bryhana Monegain and left a nasty gash on her forehead.

She has since filed a police report for… pic.twitter.com/Vp7XkY3tPW

— Amiri King (@AmiriKing) September 1, 2023

Iako video ne pokazuje gdje je točno mikrofon pao, voditeljica radija Power 106, Bryhana Monegain kaže da ju je pogodio u čelo, uzrokujući ozljedu. Na fotografijama koje je dobio TMZ, čini se da su joj ljekari morali zašiti ranu i omotati joj čelo s puno gaze.

Izvor povezan s reperom je u međuvremenu rekao za TMZ da Monegain nije trebala biti u zabranjenom dijelu, iako nije razjašnjeno kako to opravdava njegovu odluku da baci mikrofon u gomilu.

Monegain je također podnijela policijsku prijavu ubrzo nakon koncerta, a 48-godišnji 50 Cent okrivljen je za kazneno djelo nanošenja fizičkih povreda, prenosi jutarnji.hr.

Podijeli ovaj članak