Evo ko je Karleuši poslao 1001 ružu na kućnu adresu

2 min. čitanja

Jelena Karleuša uživa u plodovima uspjeha svoja dva nova albuma “Alpha” i “Omega” koji su potpuno oduševili njenu staru publiku, ali i one mlađe generacije koje su sada postali njeni fanovi.

I njenim prijateljima se itekako dopada pjevačicin novi projekat, a tim povodom joj je kao poklon na kućnu adresu stigla 1001 ruža.

Jelena je pozirala pored ovog cvjetnog aranžmana, a kada je pitala fanove šta misle, ko joj je kupio ovaj vrijedan poklon, mnogi su bili mišljenja da je riječ o Romanu Abramoviču koji je bio inspiracija za pjesmu “Romane”, dok su drugi čak nagađali da je u pitanju (anye West.

Nju je ovo jako nasmijalo, jer nije u pitanju nijedan od njih dvojice. Poklon joj je poslala žena, njena prijateljica Sofija Milošević, a Karleuša se danas oglasila i to potvrdila.

“Romane, dolazim ti kao ruska mafija… P. S. (niste pogodili, samo ste me dobro zasmijali). Ove najdivnije ruže, svih 1001, dobila sam od moje Sofije Milošević. Hvala ti ljepotice, predivno”, napisala je Jelena u objavi na Instagramu.

Inače, njena prijateljica se za ovaj poklon baš otvorila. Kako samo jedna ruža košta oko 5 KM, računicom se dolazi do toga da je Sofija za ovo iznenađenje platila više od 5.000 KM.

View this post on Instagram

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Podijeli ovaj članak