Nizamin tetak ispričao šokantne detalje kobnog jutra: Ušao je kroz balkon, ona je vikala “tetka, ne daj me”

1
3 min. čitanja

napisat ću tu izjavu, rekao sam mu da će biti njegova krivica. Tada je poludio, izvadio pištolj i uperio ga prema meni. Srećom, prolaznik je primijetio što se događa i odmah je pozvao policiju. On je tada pobjegao, ali policija ga je ubrzo uhvatila. Bio je jako agresivan i izgledao je kao da je izgubio svaki kontakt sa stvarnošću”, ispričao je Pamuković.

Nizama Hećimović bila je prestravljena i nije znala što da radi. Prema svjedočenjima njenih rođaka, ona je imala osjećaj da će je Nermin ubiti i nije imala kome da se obrati za pomoć. Njena obitelj je bila svjesna da je Nermin nasilan i opasan, ali nisu mogli predvidjeti da će eskalacija nasilja dovesti do tako tragičnog kraja.

Nermin Sulejmanović, poznat kao nasilnik s kriminalnom prošlošću, imao je probleme s drogom i često je dolazio u sukob s zakonom. Njegovi susjedi ga opisuju kao opasnog čovjeka koji je često uzrokovao probleme u naselju. Mnogi kažu da su se bojali njega i da su izbjegavali kontakt s njim.

Ovaj stravičan događaj izazvao je šok i tugu u cijelom gradu. Ljudi su se pitali kako je moguće da se ovakav zločin dogodi u njihovoj zajednici. Mnogi su tražili odgovore i odgovorne za ovu tragediju.

Policija je brzo reagirala i uhitila Nermina Sulejmanovića. On je trenutno u pritvoru i očekuje se da će biti suđen za višestruko ubojstvo. Javnost traži da mu se izrekne najstroža kazna kako bi se osigurala pravda za žrtve i njihove obitelji.

Ovaj tragičan događaj bi trebao biti podsjetnik na važnost borbe protiv nasilja u obitelji. Nizama Hećimović je bila žrtva nasilja koje se nije zaustavilo na vrijeme i to ju je na kraju koštalo života. Potrebno je uložiti više sredstava i resursa u prevenciju i zaštitu žrtava nasilja kako bi se takve situacije spriječile.

Nizaminu obitelj i prijatelje treba podržati i pružiti im potporu u ovim teškim trenucima. Svi zajedno trebamo se boriti protiv nasilja i raditi na stvaranju sigurnijeg i pravednijeg društva za sve.

Podijeli ovaj članak