Spojila ih je djevojka koju svi znate: Ovako je planula ljubav Prije i Filipa Živojinovića

2 min. čitanja

Aleksandra Živojinović – Pevačica koja osvaja region svojim talentom i podrškom najmilijih

Aleksandra Živojinović, poznata i kao Aleksandra Prijović, jedna je od najpopularnijih zvezda na regionalnoj sceni. Nakon što je rasprodala koncerte u najvećim arenama širom regiona, ona je zakazala i treći nastup u Beogradskoj areni. Ovaj podvig stiže kao kruna vrednog rada koji je ulagala godinama, a pevačici najveću podršku pružaju njeni najmiliji – suprug Filip Živojinović, koji je i autor nekih od njenih novih hitova, i njihov sin Aleksandar.

Par je u braku od 2018. godine, dok je njihov sin stigao na svet u martu 2019. Malo je poznato da je pevačica uzela muževljevo prezime na venčanju i da se samo zbog posla predstavlja devojačkim, te je ona zapravo Aleksandra Živojinović.

Početak karijere Aleksandre Prijović takođe je nešto što njeni obožavaoci možda ne znaju. Ona je karijeru započela pojavivši se u jednom muzičkom takmičenju, gde je zauzela četvrto mesto u ukupnom plasmanu. Nakon toga, počela je vredno da radi i nastupa širom regiona i Evrope, sarađujući sa vodećim ljudima u šoubiznisu, poput Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, Filipovog oca i nekadašnjeg tenisera.

Zanimljivo je da su Filip i Aleksandra imali povremene susrete u prolazu, a sve je dobilo zaokret zahvaljujući influenserki Zorani Jovanović, koja je bliska prijateljica Filipa. Kako su mediji pisali, Zorannah je jednom prilikom organizovala noćni provod na kojem su se pridružili Aleksandra i Filip. To je pokrenulo njihov odnos, koji je prerasao u romantičnu vezu, a danas su supružnici i ponosni roditelji.

Podrška najmilijih, ali i saradnja s priznatim umetnicima, kao i neumorno ulaganje u svoju karijeru, doveli su Aleksandru Živojinović do velikog uspeha i ljubavi publike širom regiona. Njena energija, talenat i posvećenost pokazuju da je ova mlada pevačica spremna za sve izazove koji dolaze u njenom nadolazećem periodu. Svojim pesmama i snažnim nastupima, ona osvaja srca publike i postaje ikona savremene muzičke scene.

Podijeli ovaj članak