Severina se rasplakala na koncertu u Makarskoj zbog ove žene

2 min. čitanja

Severina se emotivno susrela sa svojom starom prijateljicom i cimericom Frančeskom Beroš na nedavnom koncertu održanom u Makarskoj. Njih dvije su zajedno otpjevale Severinin hit “Virujen u te”, što je izazvalo snažne emocije kod pjevačice.

Severina se tokom izvođenja pjesme rasplakala, a po završetku je podijelila sa publikom da je tri godine živjela sa Frančeskom. “Malo je ovakvih cura, mi smo bili jedna ženska familija. Ona je bila tri godine sa mnom i proživjela je neke stvari koje nitko ne bi, ali mi smo bile jako čvrste”, izjavila je Severina.

Svoj susret sa starom prijateljicom Severina je podijelila i na društvenim mrežama. Na svom Facebook profilu objavila je video snimak nastupa i u opisu istog napisala: “Frančeska Beroš je iz Makarske, moja Mia i ona su dvije najbolje cure koje poznajem, a period kad smo nas tri živjele zajedno, jedan je od najljepših u mom životu. Zajedno smo putovale, smijale se, plakale… Frančeska je bila ta koja je stalno pivala, k'o slavuj”.

Ovaj susret pružio je Severini priliku da se prisjeti vremena koje su provela zajedno sa Frančeskom, te da javno izrazi svoju zahvalnost i ljubav prema svom bivšem cimeru. Njihova bliska veza i podrška jedna drugoj očito su ostavili dubok trag u Severininom životu.

Severina je poznata po tome što emotivno doživljava svoje nastupe, a ovaj susret sa Frančeskom sigurno je bio jedan od onih koji su joj pružili veliku radost i sreću. Njihov zajednički nastup samo je dodatno pojačao njihovu vezu i podsjetio ih na sva sjećanja koja dijele.

Ovaj susret je također pokazao i važnost prijateljstva u životu jedne osobe. Uz podršku prijatelja, bilo nekadašnjih cimerica ili dugogodišnjih prijatelja, lakše se prolazi kroz životne izazove i teškoće. Severina i Frančeska su dokazali da je njihova veza izuzetno snažna i da su u mnogim teškim trenucima bile tu jedna za drugu.

Nadamo se da će Severina i Frančeska nastaviti njegovati svoje prijateljstvo i da će imati još mnogo ovakvih sretnih trenutaka zajedno.

Podijeli ovaj članak