Đani je problem, Brena nije?! Lepa Brena sinoć pjevala u prepunom klubu u Cazinu, cijena karte vrtoglavih 50 KM!

2 min. čitanja

Sinoć je u jednom od cazinskih noćnih klubova gostovala srbijanska pjevačica Lepa Brena.

Klub je bio prepun, a tražila se i karta više kako bi se mogli svjedočiti koncertu, a usput uslikati i snimiti za društvene mreže, nekadašnje regionalne zvijezde Fahreta Jahić – Živojinović, umjetničkog imena Lepa Brena.

Kako saznajemo, cijena karte je, navodno, išla i do vrtoglavih 50 KM.

Zanimljivo je da su građani Sarajeva i USK bili protiv gostovanja Đanija u Sarajevu, Cazinu i Sanskom Mostu, a sve zbog objave njegovog sina na društvenim mrežama gdje je veličao ratnog zločinca Ratka Mladića na godišnjicu genocida u Srebrenici.

.

Međutim, isto je zanimljivo kako svi, a u ovom slučaju Krajišnici, zaboravljaju spotove Lepe Brene s crvenom beretkom i fotografiju dotične iz Brčkog ratne 1993. godine u unifromu tzv. vojske rs-a.

Spot Lepe Brene za pjesmu “Ljubav je”

Činjenica je da se širom BiH, a tako i Krajine pjevaju i Cecini hitovi, a građani BiH skoro pa svake godine sudjeluju u takmičenju “Zvezde Granda” gdje je redovni član žirija upravo Ceca, supruga ratnog zločinca Željka Ražnatovića – Arkana koji je ratovao na području Krajine.

Lepa Brena u Brčkom 1993. godine

 

Nažalost, na kraju izgleda da je slučaj  “Đani” kada su Bošnjaci pokazali jedinstvo i kazali “ne” prekodrinskim cajkašima i ratnim huškačima bila samo slučajnost.

Podijeli ovaj članak