“Dajte ovom čovjeku milion eura”: U Srbiji napravljena parodija na najpopularniju svjetsku seriju

2 min. čitanja

“The Last of Us” je najveći televizijski hit u svijetu ove godine. Sa njenim uspjehom krenuo je i niz parodija na priču. Sada je ova serija dobila i svoju srbijansku verziju, piše City Magazine.

Miloš Milaković je duhoviti Youtuber koji je svima ostao upamćen kao talentovani i domišljati “Ćićo” iz Dnevnjaka. Milaković već duže vrijeme na svom kanalu snima skečeve kakve malo ko na našim prostorima radi i koji sve više liče na ono što na zapadu očekujemo od popularnih “Saturday Night Live” i “Adult Swim” programa, navodi City Magazine.

Ako je nešto zajedničko za sve njegove dosadašnje klipove onda je to šaljenje na račun svih lokalnih pojava, običaja i čestih gluposti koje svi vidimo i znamo. Tako je riješio da globalni fenomen kao što je ova HBO serija “The Last Of Us” prevede na domaću varijantu.

U klipu vidimo Joela i Ellie, ali kako idu ka Domu zdravlja u Futogu, nalijeću na zaražene i nadražene, dok izbjegavaju između ostalog i šampinjone kao i sve gljive, i glupe viceve koji možda mogu više da dođu glave od zombija. Naravno, uz komentar i na to kakve bi savjete Ellie dobijala na račun svoje seksualnosti u Srbiji.

Pored Milakovića, u klipu se pojavljuju i Milica Lukić, Nikola Škorić i Marko Dorić.

Fanovi Milakovića su oduševljeni ovom parodijom.

– Dajte ovom čovjeku milion eura dok još imaju smisla.

– Eli bi popila po 3 vaspitna šamara u prosjeku po epizodi da je vodi neki ćale sa nasih prostora.

– Meni je ovo bolje od serije i igre zajedno, svaka čast hahahah – neki su od komentara.

Podijeli ovaj članak