Poznati advokat u TV emisiji “bocnuo” Vučića. Uslijedio je haos na rubu fizičkog obračuna

5 min. čitanja

Odvjetnik Čedomir Stojković gostovao je u emisiji TV Happy u kojoj se govorilo o tome je li Srbija odustala od Europske Unije ili je Unija odustala od Srbije. Stojković je bio jedini od gostiju emisije koji je kritizirao aktualnu Vučićevu vlast, zbog čega je atmosfera u studiju u nekoliko navrata bila vrlo napeta, a završilo se tako što je voditeljica usred govora odjavila emisiju i isključila odvjetnika, piše Nova.rs.

U emisiji “Poslije ručka” na Happy televiziji gosti su bili novinar Novosti Dragan Vujičić, umirovljeni pukovnik i haški osuđenik, zločinac Veselin Šljivančanin, izdavačica Vesna Pešić, kanadski novinar John Bosnić i odvjetnik Čedomir Stojković, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tijekom cijele emisije atmosfera u studiju bila je vrlo napeta, a odvjetnik Stojković je u jednoj od pauza na društvenim mrežama napisao:

“Pauza je na TV Happy, pa mogu napisati: protiv sebe imam točno 4 gosta + 1 voditelj (Šljivančanin, Bosnić, urednik Putinovih Novosti i neka žena + voditeljica) Vjerojatno će ih na sljedećem gostovanju pojačati. 10, a ja 1”, napisao je na Twitteru.

U nekoliko navrata, posebno između Stojkovića i Johna Bosnića, činilo se da će doći do fizičkog obračuna, a onda su na kraju emisije svi gosti imali četiri minute za zaključak.

Stojković je govorio na samom kraju.

“Nemam četiri minute, krivo ste izračunali, imam 25 minuta, jer zadnji put sam dobio riječ prije sat vremena.” Toliko je prošlo, a sada dobro znam da mi nećete dati vrijeme koje mi pripada, iako to vrijeme ne pripada meni, ono pripada građanima ove zemlje koji zaslužuju imati drugačije mišljenje o svakoj stvari, a u ovom slučaju pravo na istinu. Koja im stalno izmiče i koja im se stalno skriva i ima za cilj da od našeg naroda naprave roblje. Svojim radom, znojem i suzama stvoriti robovsku naciju koja služi onima čije je automobile gospodin Šljivančanin vidio. Skupi automobili iz Beograda”, rekao je Stojković i dodao:

“Učiteljice ni vrijedni prosvjetni radnici ne voze te automobile. Ni naši radnici u rudnicima, kojima ova tajkunska država ne osigurava osnovna sredstva za zdravstvenu zaštitu, pa umiru u rudnicima da bismo mi imali ugljen i struju. Ovdje vam spominju razne povijesti kao da je televizija učionica povijesti, kao da ne možete otići u knjižnicu i pročitati povijesnu knjigu koja vas zanima. Pokušavaju dovesti ljude u zabludu, gledati unazad umjesto naprijed, gledati u povijest umjesto u budućnost…”.

I tada je ga je voditeljica jednostavno odrezala i odjavila emisiju koja ide uživo. Eto, tako se to radi u Srbiji, pše Nova.rs.

Stojković je nakon završetka emisije na Twitteru napisao:

„U buđenju ovoga porobljenoga naroda neće me omesti tako niske zapreke. U ovoj orvelovskoj, otetoj državi svaka istina je zabranjena. Ipak, zahvaljujući njoj danas sam probio blokadu TV (ne)Happyja. A onda: ne mogavši ​​prekinuti moj govor za buđenje – naglo su prekinuli emisiju. Javnost će pamtiti ovaj prekid emisije tijekom mog govora o SNS-u koji porobljava ovaj narod…. I neće zaboraviti! Pozvali su njih četvero da budu protiv mene jednoga. Pridružili su se i domaćini. Nedovoljno. Na kraju su prekinuli emisiju. Očekivano. Slabi ste”, napisao je Stojković.

Podijeli ovaj članak