Horde zla fantastičnom objavom pozvali navijače FK Sarajevo na proslavu 35. rođendana grupe

2 min. čitanja

Najvatreniji navijači Bordo kluba tim povodom će svoj jubilarni 35. rođendan obilježiti slavljem koje će biti upriličeno 7. oktobra u Domu mladih sa početkom od 20:00h. 

Horde zla su se večeras oglasile sjajnom porukom na zvaničnoj Facebook stranici kojom su pozvali sve zaljubljenike u Bordo boju da svojim dolaskom obilježe veliki jubilej grupe.

“Prva generacija Hordi zla prije 35 godina zaklela se na bezuslovnu vjernost Fudbalskom klubu Sarajevo i utabala stazu kojom su ponosno koračale hiljade zaljubljenika u bordo boju, svako u svoje vrijeme i na svoj način. Neodričući se naših ideala koje kroje iste boje koračamo i dalje, svjesni da bez nas, naš klub i naš grad ne bi bili ono što jesu. 

O našoj bogatoj historiji manje više sve se zna, bilo je i uspona i padova, ali Sarajevo nikada nije ostalo uskraćeno za podršku.

Da bi održali naš renome i vratili grupu na mjesto koje joj pripada, potrebno je da u svakom ko je bio dio NAŠE PRIČE, proradi dobro poznati inat. Redovni dolasci na utakmice su obaveza svakog ko se deklariše kao navijač Fudbalskog kluba Sarajevo, a to je najmanje čime možemo doprinijeti. 

Dok se ne vratimo na sjevernu tribinu koševskog stadiona, u međuvremenu imamo priliku proslaviti naš veliki jubilej, 35 godina postojanja naše grupe.

7. oktobar, Dom mladih u 20 sati. Ulicama moga grada slavno ime odzvanja…

U INAT SVIMA, NAMA NIKO NIŠTA NE MOŽE!”, poručile su Horde zla. 

Podijeli ovaj članak