Gotovo je: Cristiano Ronaldo može da napusti Manchester United

2 min. čitanja

Gotovo da nema dana da Cristiano Ronaldo zbog nečega nije bio u fokusu britanske fudbalske javnosti, a sada stiže ekskluziva koja bi mogla dodatno negativno da utiče na reputaciju portugalske zvijezde.

Kako otkriva britanski Telegraph, u Manchester Unitedu su shvatili da sa njim nemaju više šta da traže i da Portugalac može da napusti Old Trafford već u januarskom prelaznom roku, prenosi Mondo

Kada je Erik ten Hag stigao u Manchester, istakao je da želi da zadrži Ronalda u Unitedu i da od njega i dalje očekuje odlične partije, ali 37-godišnjak od tada nije oduševio Nizozemca i Ten Hag je sada spreman da ga pusti da ode u narendom prelaznom roku.

Kako se navodi, Ten Hag neće stajati Ronaldu na putu ako bude dobio dobru ponudu tokom zime. Nakon čitavog ljeta tokom kog je Cristiano pokušavao da se izvuče iz Manchestera i pređe u klub u kom bi igrao u Ligi prvaka, takva ponuda nikada nije stigla. Zapravo, jedina konkretna ponuda bila je iz Saudijske Arabije, koju je poslao Al Hilal.

Nakon šokantnog poraza 6:3 u derbiju od Manchester Cityja, Ten Hag je istakao da Ronalda nije uvodio u igru zbog već tada visokog rezultata i ‘‘poštovanja prema njegovoj karijeri‘‘. Iako je Cristiano možda mogao da bude zahvalan za taj potez, činjenica je da on nije sretan u Manchesteru, gdje sve rjeđe dobija priliku da zaigra od prvog minuta.

Sada se čini da je i Ten Hag ‘‘prelomio‘‘ u svojoj glavi i da želi da nastavi sa projektom u Unitedu bez bogato plaćene zvijezde. Ipak, postavlja se pitanje ko će biti spreman da Ronaldu pošalje ponudu koju bi on smatrao dovoljno dobrom, naročito kada se zna da Portugalac ima veliku želju da ponovo zaigra u Ligi šampiona. Čini se da nas ova transfer saga očekuje i u narednim mjesecima.

Podijeli ovaj članak