Duvnjak: Svi smo vjerovali i to nije floskula, nismo se nikoga bojali

2 min. čitanja

Fudbaleri Čelika izbacili su Sarajevo u šesnaestini finala Kupa BiH nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. Regularni dio meča okončan je rezultatom 1:1. Nakon utakmice izjavu za Arenasport je dao Armin Duvnjak, trener Zeničana.

“Zahvaljujem se na čestitkama i zahvaljujem se ovim najboljim navijačima u državi i na svijetu. Nije bilo jednostavno, posebno dok smo se navikli na protivnika. Ostali smo pirbrani kada nije išlo i morali smo se spustiti niže da malo sebi dođemo. Drago mi je zato što je ovaj klub bio na rubu gašenja i ovi momci koji vode klub i stručni štabi  igrači su ostali kada niko nije vjerovao u ovaj klub. mi volimo ovaj klub i izvest ćemo ga na pravi put ako Bog da.”, rekao je Duvnjak i dodao:

“Svi smo vjerovali i to nije floskula i nismo se nikoga bojali. Premijerligaške ekipe i ekipe iz Premijer lige igraju jače utakmice i onda smo morali dobiti na vremenu kako bi pokazali našu snagu. Mislim da smo mogli i u 90 minuta riješiti utakmicu. Prvih pet minuta drugog poluvremena smo se probudili, a bilo mi je krivo zbog prvog dijela. Mi imamo tu snagu, da izađemo visoko, pa šta god bude i na kraju smo nagrađeni za takav pristup.”

Podijeli ovaj članak