Dana White progovorio o šokantnom saznanju i otkrio koliko godina života mu je ostalo

2 min. čitanja

Naime, White se podvrgnuo detaljnoj analizi krvi i DNA poznatijem kao 10X Health Systems, a rezultati koje je dobio negativno su ga iznenadili. 

Riječ je o najnovijoj tehnologiji koja, prema riječima Dane, može procijeniti gotovo precizan datum smrti. 

“Taj čovjek vam izvadi krv i DNA i na temelju toga vam kaže kad ćete umrijeti, nekada pogodi tačno u mjesec.” – započeo je Dana i nastavio:

“Povezali su me s tim likom, oni ti analiziraju krv i zagrebu ti u unutrašnjost obraza da ti uzmu DNA. I uskoro su mi stigli rezultati. Nazvao me i rekao mi je da moram doći lično kako bi mi saopštio vijest.” – ističe White.

“Tri i po sata mi je analizirao rezultate testova, loše mi se piše. Sve što je moglo poći po krivu pošlo je po krivu. Dao mi je 10 i po godina života. To je bilo prije 16 sedmica i rekao mi je ukoliko ne promijenim te određene stavke u životu da mi je tačno toliko vremena još preostalo. Nisam još ni ženi to rekao.” – priznao je White.

Dana je dodao da je zahvaljujući ovim vijestima promijenio svoj život.

“Rekao mi je da ako učinim sve kako mi kaže u idućih 10 sedmica da će mi se život promijeniti. Poslušao sam ga za sve što je rekao i izgubio oko 15 kilograma. Sve sam sredio u 10 sedmica, dok mi drugi doktori nisu mogli pomoći u 10 godina. Ovaj tip je nevjerovatan i može ti doslovno promijeniti život.” – zaključio je White.

Podijeli ovaj članak