(VIDEO) Rahmanjinov u trap i dance ritmovima Andrijane Arlen

1 min. čitanja

Poznata crossover pijanistkinja Andrijana Arlen predstavlja novi singl “Confusion”, kompoziciju Rahmanjinova koju je odlučila rearanžirati uz trap i dance ritmove.

”Klasična muzika je danas nezanimljiva za mlađe generacije, a moja je misija da kroz ovakve crossover projekte to promijenim. Oduvijek sam sanjala velike snove, a s novim singlom ‘Confusion’ sam napokon unutar crossover žanra pronašla svoj autentični muzički stil”, ističe Andrijana Arlen, koja je za “Confusion” sama napravila aranžmane, a kompoziciju je producirao švedski producent Denniz Jamm.

Potrudila se da “Confusion” prati i ekstravagantan i futuristički videospot koji je sniman u produkciji kompanije PhD Production u Beogradu, s Radomirom Rašom Novakovićem na čelu i pod rediteljskom palicom Nebojše Jokića, a u spotu se Arlen pojavljuje u izdanju koje je gotovo nespojivo s klasikom. Sniman je po izvornoj ideji same Andrijane.

Inače, Andrijana Arlen je porijeklom Makedonka, a klavir je počela svirati sa samo osam godina. Arlen se trenutno želi posvetiti promociji svog rada u regiji. 

Podijeli ovaj članak