Ljepotice iz svih dijelova BiH stigle u Sarajevo: Pripreme za izbor Miss Turizma BiH u punom jeku

2 min. čitanja

Izbor Miss Turizma BiH bit će održan u subotu 28. oktobra u banjalučkoj Sportskoj dvorani “Borik”, a za titulu najljepše takmičit će se 20 djevojaka koje dolaze iz svih dijelova BiH.

Djevojke su se u prethodna tri dana pripremale za veliko finale u sarajevskom hotelu “Bosmal Arjaan By Rotana” i imale nezaboravno iskustvo.

“Izbor Miss Turizma BiH nije samo izbor najljepše djevojke. Svaka od finalistkinja će imati priliku predstaviti svoju ljepotu i talente, kako bi osvojila srca žirija i publike. Za svaku od njih ovo je odlična prilika za sticanje iskustva, izgradnju samopouzdanja i promociju svojih ciljeva i vrijednosti”, izjavila je Jelena Joksimović, PR Direkcije Miss Turizma BiH.

Prema njenim riječima, vrijeme tokom priprema u Sarajevu je ispunjeno snimanjima promotivnih razglednica, uvježbavanjem koreografije te odabirom garderobe i obuće koju će nositi na izboru.

Joksimovićeva napominje da, nakon Sarajeva, slijede pripreme u “Termama Ozren”, ZTC “Banja Vrućica” i banjalučkom hotelu “Jelena”.“Sada je već jasno da će banjalučki ‘Borik’ 28. oktobra biti domaćin spektakularnog događaja za koji već sada vlada veliko interesovanje, ne samo u BiH nego i u regionu. Specijalni gost te večeri biće Alen Slavica, koji za ovu prililiku dolazi iz Amerike, kao i naše regionalne zvijezde”, izjavila je Joksimovićeva.

Podijeli ovaj članak