Pjevač grupe “Maroon 5” u seks skandalu: Prevario ženu s Instagram zvijezdom

2 min. čitanja

Instagram zvijezda Sumner Stroh objavila je TikTok video gdje je priznala kako je imala aferu sa poznatim pjevačem grupe “Maroon 5” Adamom Levine (43).

Prema njenim riječima, afera je trajala više od godinu, a odlučila je u javnost izaći sa tom informacijom prije nego jedan od njenih prijatelja vijest proda tabloidima.

– Imala sam aferu s muškarcem koji je oženjen za manekenku Victoria‘s Secreta. Tada sam bila mlada, naivna i, iskreno govoreći, osjećala sam se iskorišteno – priznala je Sumner dok su u pozadini prikazane poruke s pjevačem.

Instagram zvijezda kaje se zbog učinjenog, ali dodaje kako je mislila da je pjevačev brak gotov. Njihova komunikacija s vremenom je prestala sve do jednog dana kada je pjevač pita može li svoje treće dijete nazvati po njoj.

– Ok, ozbiljno pitanje. Dobit ću još jedno dijete i ako bude dječak, stvarno ga želim nazvati Sumner. Slažeš li se s tim? Smrtno sam ozbiljan – napisao je pjevač navodno.

– Neugodno mi je što sam bila upletena u ovo s muškarcem s potpunim nedostatkom kajanja i poštovanja. Ni na koji način nisam pokušavala pridobiti simpatije. Potpuno shvatam da nisam žrtva ovoga. Nisam ja ta koja je ovdje stvarno povrijeđena. To su Behati i njezina djeca i zbog toga mi je jako žao – kaže.

Podsjetimo, pjevač grupe “Maroon 5” Adam Levine i Viktorijina anđelica Behati Prinsloo (34) očekuju treće dijete.

@sumnerstroh Replying to @alanasanders89 ♬ original sound – Sumner Stroh
Podijeli ovaj članak