Ubistvo u Bosanskoj Krupi: Jedno lice lišeno slobode

2 min. ─Źitanja
SERVISNE INFORMACIJE za dan 16.04.2024. godine
– Policijska stanica Bos. Krupa obavje┼ítava da su u proteklom periodu zabilje┼żili slijede─çe:
U 22,15 sati ul. Prvomajska KD-ubistvo po─Źinjeno od strane 1 lica. Lice li┼íeno slobode i zadr┼żano. Izvje┼ítaj kantonalnom tu┼żila┼ítvu o po─Źinjenom KD-u.
-Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da u proteklom periodu nije imala intervencija i dojava o po┼żaru.
-Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos. Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala 38 pacijenata, za KB ÔÇťDr. I. Ljubijanki─çÔÇŁ je bilo upu─çenih 6 lica. Na porodili┼ítu nije bilo prinova.
-JKPÔÇť10. Juli ÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju grada zadovoljavaju─ça. Danas od 08,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u naselju Dolovi. Sanacija kvara na mre┼żi.
-Elektro-distribucija izvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju grada u proteklom periodu zadovoljavaju─ça. Danas nema planski prekida u isporuci elektri─Źne energije.
– Slu┼żbe za odr┼żavanje puteva na podru─Źju grada Bosanska Krupa obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju Grada prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri, saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.
Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima i stanju na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.
-Hidro-meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─çe: temperatura zraka 15 C , vla┼żnost zraka 66%.
Podijeli ovaj ─Źlanak