SERVISNE INFORMACIJE za period od 05. do 08.04.2024. godine

2 min. ─Źitanja
– Policijska stanica Bos. Krupa obavje┼ítava da su u proteklom periodu zabilje┼żili slijede─çe:
07.04. u 20,15 sati ul.Prvomajska naru┼íavanje JRiM-a fizi─Źkim napadom na drugo lice od strane 1 lica. Prekr┼íajni nalog na 1 lice.
-Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da u proteklom periodu nije imala intervencija i dojava o po┼żaru.
-Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos. Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala 116 pacijenata, za KB ÔÇťDr. I. Ljubijanki─çÔÇŁ je bilo upu─çenih 12 lica. Na porodili┼ítu nije bilo prinova.
-JKPÔÇť10. Juli ÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju grada zadovoljavaju─ça. Danas nema planski prekida u isporuci vode.
-Elektro-distribucija izvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju grada u proteklom periodu zadovoljavaju─ça. Danas nema planski prekida u isporuci elektri─Źne energije.
– Slu┼żbe za odr┼żavanje puteva na podru─Źju grada Bosanska Krupa obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju Grada prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri, saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.
Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima i stanju na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.
-Hidro-meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─çe: temperatura zraka 10 C , vla┼żnost zraka 88%.
Podijeli ovaj ─Źlanak