SERVISNE INFORMACIJE za dan 28.10.2021.godine

2 min. ─Źitanja

Policijska stanica Bos. Krupa obavje┼ítavada su u proteklom periodu zabilje┼żili slijede─çe:

U 19,00 sati Bos.Krupa,Mahala saobra─çajna nezgoda-sudar dva putni─Źka motorna vozila.Materijalna ┼íteta.Uvi─Ĺaj izvr┼íen.Prekr┼íajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da nije imala intervencija i dojava o po┼żaru.

Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos.Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala┬á26┬ápacijenata, za KB ÔÇťDr.I.Ljubijanki─çÔÇŁje bilo upu─çeno 7┬álica. Na porodili┼ítu nije bilo prinova.

JKPÔÇť10. JuliÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju op─çine zadovoljavaju─ça.Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija┬áizvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju op─çine u proteklom periodu zadovoljavaju─ça.Danas od 09,30 do 15,00 sati planski prekid u isporuci elektri─Źne energije na dalekovodu Jezerski trafo podru─Źja Dijelovi,Muzaferovi─çi,Durakovi─çi i Mehi─ça plo─Źa,od 09,30 do 10,00 i od 14,30 do 15,00 sati trafo podru─Źja Kubeti,Vu─Źkovac,Veli─çi i Trnovac.Radovi na dalekovodu.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saop─çava da se autobusni saobra─çaj u lokalnim i me─Ĺu – gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vo┼żnje.

Slu┼żbe┬á┬á za┬á┬á odr┼żavanje┬á┬á puteva┬á┬á na┬á┬á podru─Źju┬á┬á op─çine┬á┬á Bosanska┬á┬á Krupa┬á┬á obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju op─çine prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri, saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija pomjestimi─Źno vla┼żnim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.

Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.

Hidro-meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju op─çine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─ça: temperatura┬ázraka 1C , vla┼żnost zraka 92% , dok je vodostaj rijeke Une 24 cm (NV).

OPERATIVNI CENTAR CIVILNE ZAŠTITE

Podijeli ovaj ─Źlanak