SERVISNE INFORMACIJE za dan 22.11.2023.godine

2 min. čitanja

– Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 11,25 sati ul. Proleterska SN- vršeći radnju vožnjom unazad radne mašine udar u parkirano vozilo. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Prekršajni nalog na 1 lice.

-Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervenciju i dojava o požaru.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 30 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 6 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

-JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća. Danas nema planski prekida u isporuci vode.

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planski prekida u isporuci električne energije.

– Službe   za   održavanje   puteva   na   području   grada   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području Grada prohodne,uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija se po mokrim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na magistralnom putu M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos. Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima i stanju na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 7 C , vlažnost zraka 100 % , dok je vodostaj rijeke Une 146 cm (NV).

Podijeli ovaj članak