SERVISNE INFORMACIJE za dan 08.06.2022.

2 min. ─Źitanja

Policijska stanica Bos. Krupa obavje┼ítava da su u proteklom periodu zabilje┼żili slijede─çe:

U 00,05 sati na putu M-14 Stegari─ç saobra─çajna nezgoda – uslijed neprilago─Ĺene brzine uslovima i stanju na putu slijetanje put.motornog vozila s kolovoza. Materijalna ┼íteta. Uvi─Ĺaj izvr┼íen. Prekr┼íajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da nije imala intervencija i dojava o po┼żaru.

Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos. Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala 34 pacijenata, za KB ÔÇťDr. I. Ljubijanki─çÔÇŁ je bilo upu─çeno 9 lica.

JKPÔÇť10. Juli ÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju grada zadovoljavaju─ça. Danas od 07,00 do 15,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul.Dana nezavisnosti, ─ćojluk i ─ćojluk brdo i u naselju Zelenike Veliki Badi─ç. Radovi na mre┼żi.

Elektro-distribucija izvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju grada u proteklom periodu zadovoljavaju─ça. Danas od 09,00 do 11,00 sati planski prekida u isporuci elektri─Źne energije na TS Zalin ┼íkola od 12,00 do 14,00 sati na TS Dijelovi i od 15,00 do 16,00 sati na TS Donja Ivanjska . Radovi na NN mre┼żi.

Slu┼żbe┬á┬á za┬á┬á odr┼żavanje┬á┬á puteva┬á┬á na┬á┬á podru─Źju┬á┬á grada ┬á Bosanska┬á┬á Krupa┬á┬á obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju grada prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri, saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim kolovozima Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.

Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.

Hidro-meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju grada Bosanska Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─çe: temperatura zraka 15┬░C , vla┼żnost zraka 89 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 36 cm, u Bosanskoj Otoci 84 cm (NV).

Podijeli ovaj ─Źlanak