SERVISNE INFORMACIJE za dan 06.04.2022.

2 min. ─Źitanja

Policijska stanica Bos. Krupa obavje┼ítava da su u proteklom periodu zabilje┼żili slijede─çe:

U 09,00 sati Ba┼ítra krivi─Źno djelo – nedozvoljeno dr┼żanje oru┼żja i eksplozivnih materija od strane 1 lica. Izvje┼ítaj kantonalnom tu┼żila┼ítvu o po─Źinjenom krivi─Źnom djelu.

U 19,00 sati Trg Alije Izetbegovi─ça krivi─Źno djelo – nano┼íenje lak┼íih tjelesnih povreda drugom licu od strane 1 lica. Prona─Ĺeno maloljetno lice po─Źinitelj krivi─Źnog djela. Izvje┼ítaj kantonalnom tu┼żila┼ítvu o po─Źinjenom krivi─Źnom djelu.

U 19,40 sati ul.1 BKB naru┼íavanje javnog reda i mira fizi─Źkim napadom na drugo lice od strane 1 lica. Prekr┼íajni nalog na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da nije imala intervencija i dojava o po┼żaru.

Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos. Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala 24 pacijenata, za KB ÔÇťDr. I. Ljubijanki─çÔÇŁ je bilo upu─çeno 1 lice.

JKPÔÇť10. Juli ÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju op─çine zadovoljavaju─ça. Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro – distribucija izvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju op─çine u proteklom periodu zadovoljavaju─ça. Danas nema planskih prekida u isporuci elektri─Źne energije.

Slu┼żbe┬á┬á za┬á┬á odr┼żavanje┬á┬á puteva┬á┬á na┬á┬á podru─Źju┬á┬á op─çine┬á┬á Bosanska┬á┬á Krupa┬á┬á obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju op─çine prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri, saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija se po suhim i mjestimi─Źno vla┼żnim kolovozima Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.

Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.

Hidro – meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju op─çine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─çe: temperatura zraka 1┬░C , vla┼żnost zraka 83% , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 114 cm, u Bosanskoj Otoci 158 cm (NV).

Podijeli ovaj ─Źlanak