SERVISNE INFORMACIJE za dan 05.11.2021.

2 min. ─Źitanja

Policijska stanica Bos. Krupa obavještavada u proteklom periodu nije bilo narušavanja javnog reda i mira, saobraćajnih nezgoda kao ni kaznenih djela.

Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da nije imala intervencija i dojava o po┼żaru.

Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos.Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala┬á31┬ápacijenta, za KB ÔÇťDr.I.Ljubijanki─çÔÇŁje bilo upu─çeno 4┬álica. Na porodili┼ítu nije bilo prinova.

JKPÔÇť10. JuliÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju op─çine zadovoljavaju─ça.Danas od 08,00 do 11,00 sati planski prekid u isporuci vode u naselju Jezerski stari grad.Radovi na mre┼żi.

Elektro-distribucija┬áizvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju op─çine u proteklom periodu zadovoljavaju─ça.Danas od 13,00 do 14,30 sati planski prekid u isporuci elektri─Źne energije na NN mre┼żi Gornja Kr─Źana i od 15,00 do 16,00 sati i na NN mre┼żi Ostru┼żnica.Radovi na niskonaponskoj mre┼żi.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saop─çava da se autobusni saobra─çaj u lokalnim i me─Ĺu – gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vo┼żnje.

Slu┼żbe┬á┬á za┬á┬á odr┼żavanje┬á┬á puteva┬á┬á na┬á┬á podru─Źju┬á┬á op─çine┬á┬á Bosanska┬á┬á Krupa┬á┬á obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju op─çine prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri, saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija po mokrim kolovozima.Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.

Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.

Hidro-meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju op─çine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─ça: temperatura┬ázraka 6C , vla┼żnost zraka 94% , dok je vodostaj rijeke Une 23 cm (NV).

Podijeli ovaj ─Źlanak