3.6 C
Bosanska Krupa
Četvrtak, 9 Decembra, 2021

Servisne informacije za 13. januar

Policijska stanica Bosanska Krupa obavještava da u proteklom periodu nije bilo narušavanja javnog reda i mira, saobraćajnih nezgoda kao ni krivičnih djela.

Vatrogasna jedinica izvještava da je imala intervenciju i dojavu o požaru u 12,15 sati Jezerski Gušići požar elektro stuba. Požar ugašen u 13,50 sati.

Hitna služba Doma zdravlja Bosanska Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 10 pacijenata, za KB “Dr. Irfan Ljubijankić” je bilo upućeno 2 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP “10. Juli” Bosanska Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci vode.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među – gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po mokrim i klizavim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na magistralnog puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bosanska Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bosanska Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka -6 C , vlažnost zraka 84 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 110 cm, u Bosanskoj Otoci 150 cm, a rijeke Krušnice 160,60 cm (NV).

Najnovije

- Oglas -

Povezani članci