2.2 C
Bosanska Krupa
Ponedjeljak, 1 Marta, 2021

SERVISNE INFORMACIJE za 11.02.2021

Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

U 11,40 sati Ljusina narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem od strane 1 lica. Prekršajni nalog na 1 lice. Radom po događaju od 8.2.ul.Sokak narušavanje javnog reda i mira drskim ponašanjem od strane 1 lica. Prekršajna prijava na 1 lice.

Vatrogasna jedinica izvještava da je imala intervenciju i dojavu o požaru u 13,00 sati Gulanova okuka požar niskog rastinja. Požar ugašen u 14,00 sati..

Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 21 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 3 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području općine zadovoljavajuća. Danas od 09,00 do 12,00 sati planski prekid u isporuci vode u ul. Podgrmečka. Radovi na mreži.

Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području općine u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planskih prekida u isporuci električne energije.

Autobusna stanica u Bosanskoj Krupi saopćava da se autobusni saobraćaj u lokalnim i među – gradskim linijama u proteklom periodu odvija po redu vožnje.

Službe   za   održavanje   puteva   na   području   općine   Bosanska   Krupa   obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području općine prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po mokrim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

Hidro-meteorološka mjerenja na području općine Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 3 C , vlažnost zraka 74 % , dok je vodostaj rijeke Une u Bosanskoj Krupi 197 cm, u Bosanskoj Otoci 227 cm (NV).

Dodaj komentar:
- Oglas -

Najnovije

Povezani članci