SERVISNE INFORMACIJE Izvještaj za period od 17.05.2024.god od 07,00h do 20.05.2024.god 07:00

2 min. ─Źitanja

ÔÇô Policijska stanica Bos. Krupa obavje┼ítava da su u proteklom periodu zabilje┼żili slijede─çe:

19.05. u 13,45 sati SRC ADA naru┼íavanje JRiM-a naro─Źito drskim pona┼íanjem od strane jednog lica prema drugom licu. Prekr┼íajni nalog na 1 lice.

-Vatrogasna jedinica izvje┼ítava da u proteklom periodu nije imala intervencija i dojava o po┼żaru.

-Hitna slu┼żba Doma zdravlja Bos. Krupa saop─çava da je u proteklom periodu pregledala 110 pacijenata, za KB ÔÇťDr. I. Ljubijanki─çÔÇŁ je bilo upu─çeno 15 lica. Na porodili┼ítu nije bilo prinova.

-JKPÔÇť10. Juli ÔÇŁBos. Krupa saop─çava da je isporuka vode u proteklom periodu na podru─Źju grada zadovoljavaju─ça. Danas nema planski prekida u isporuci vode.

-Elektro-distribucija izvje┼ítava da je isporuka elektri─Źne energije na podru─Źju grada u proteklom periodu zadovoljavaju─ça. Danas od 09,00 do 16,00 sati planski prekid u isporuci elektri─Źne energije na TS Pekara i Halki─çi 4. Radovi na trafostanici.

ÔÇô Slu┼żbe za odr┼żavanje puteva na podru─Źju grada Bosanska Krupa obavje┼ítavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na podru─Źju Grada prohodne, uslovi odvijanja saobra─çaja su dobri, saobra─çaj na svim putnim pravcima odvija po suhim i mjestimi─Źno vla┼żnim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Biha─ç-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugro┼żavaju bezbjednost saobra─çaja, a koji se ─Źiste i uklanjaju.

Preporu─Źuje se oprezna vo┼żnja na svim putnim pravcima, prilago─Ĺavanje brzine uslovima i stanju na putevima i po┼ítivanje saobra─çajnih propisa i ograni─Źenja.

-Hidro-meteorolo┼íka mjerenja na podru─Źju grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljede─çe: temperatura zraka 12 C , vla┼żnost zraka 87% , dok je vodostaj rijeke Une 53 cm (NV).

Podijeli ovaj ─Źlanak