SERVISNE INFORMACIJE – Izvještaj za period 10.06.2024.godine

Dodaj komentar
2 min. čitanja

IZVJEŠTAJ

– Policijska stanica Bos. Krupa obavještava da su u proteklom periodu zabilježili slijedeće:

8.6. na putu M-402 Ljusina SN-uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju na putu slijetanje motocikliste sa kolovoza. 1 lice zadobilo TTP. Materijalna šteta. Uviđaj izvršen. Upoznat tužitelj.

-Vatrogasna jedinica izvještava da nije imala intervencija i dojava o požaru.

-Hitna služba Doma zdravlja Bos. Krupa saopćava da je u proteklom periodu pregledala 159 pacijenata, za KB “Dr. I. Ljubijankić” je bilo upućeno 20 lica. Na porodilištu nije bilo prinova.

-JKP“10. Juli ”Bos. Krupa saopćava da je isporuka vode u proteklom periodu na području grada zadovoljavajuća. Danas od 08,00 do 13,00 sati povremeni planski prekidi u isporuci vode u ul.Svetinja, Zalug,101 Muslimanske br. i Bratstva. Sanacija kvara na mreži.

-Elektro-distribucija izvještava da je isporuka električne energije na području grada u proteklom periodu zadovoljavajuća. Danas nema planski prekida u isporuci električne energije.

– Službe za održavanje puteva na području grada Bosanska Krupa obavještavaju da su sve magistralne, regionalne i lokalne ceste na području Grada prohodne, uslovi odvijanja saobraćaja su dobri, saobraćaj na svim putnim pravcima odvija po suhim kolovozima. Upozorenje na odrone kamenja na kolovoz na mag.puta M-14 (od 22-28 km), Bihać-Bos.Krupa u kanjonu rijeke Une, kao i u usjecima i na pravcima ostalih putnih pravaca, koji ugrožavaju bezbjednost saobraćaja, a koji se čiste i uklanjaju.

Preporučuje se oprezna vožnja na svim putnim pravcima, prilagođavanje brzine uslovima i stanju na putevima i poštivanje saobraćajnih propisa i ograničenja.

-Hidro-meteorološka mjerenja na području grada Bos.Krupa jutros u 07,00 sati su sljedeće: temperatura zraka 18 C , vlažnost zraka 79% , dok je vodostaj rijeke Une 53 cm (NV).

Podijeli ovaj članak
Dodaj komentar
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare