Music Fest Zlatna Nit nova je rock poslastica godine – ugrabi karte na vrijeme

2 min. čitanja

Prvo izdanje Music Festa Zlatna Nit donosi ti čak 24 fantastična benda iz regije podijeljena na 3 stagea i 3 dana jedinstvenog kamping iskustva na fenomenalnoj prirodnoj lokaciji pod obroncima planina Bosanske Krupe – Zlatna Nit (BiH).

Lineup je već pun headlinera: Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., Van Gogh, The Croatian Pink Floyd Show, Opća Opasnost, Divlje Jagode, Let 3, Helem Nejse, Zona Isključenja i mnogi drugi…

Karte sa posebnim paketima smještaja su u prodaji od danas na www.musicfestzn.org/#booking Paketi su ograničeni pa okupi ekipu i ugrabi svoje mjesto odmah!

Malo više o samoj lokaciji: Bosanska Krupa grad je sa 20 mostova pa se ne začudi kad na svakom uglu vidiš neopisivu prirodu i smaragdnu rijeku Unu na kojoj ćeš moći uživati, kupati se ili za one sa avanturističkim duhom – uroniti u nezaboravnu rafting avanturu. Odakle god da kreneš, put je lak i prožet divnim lokacijama, pa će ti i on proteći veoma brzo.

Ako i ti imaš svoj autorski bend ili možeš nekog preporučiti, imamo savršenu priliku za tebe! Na stranici pronađi prijave za takmičenje demo bendova i možda baš tvoj bend dobije priliku da nastupa oči u oči sa najvećim regionalnim zvijezdama!

Spremamo ti mnoštvo iznenađenja i prilika, a sve informacije možeš pronaći na našim društvenim mrežama: www.facebook.com/musicfestzlatnanit i www.instagram.com/znmusicfest

Vidimo se 8.,9., i 10.6. na ultimativnoj ZoNi zabave – Music Fest Zlatna Nit!

Podijeli ovaj članak