Grad Bosanska Krupa: 7.000,00 KM podrške za projekt energetske efikasnosti JU OŠ „Jezerski“

1 min. čitanja

Grad Bosanska Krupa: 7.000,00 KM podrške za projekt energetske efikasnosti JU OŠ „Jezerski“

U Kabinetu gradonačelnika Bosanske Krupe upriličeno je danas potpisivanje Ugovora o doznaci sredstava za završetak projekta energetske efikasnosti centralne zgrade škole JU OŠ „Jezerski“. Ugovor su potpisali gradonačelnik Armin Halitović i direktor JU OŠ „Jezerski“ Hadis Harčević.

Sredstva u iznosu od 7.000,00 KM bit će doznačena JU OŠ „Jezerski“ kako bi se završio projekt energetske efikasnosti centralne zgrade – oblaganje zgrade vanjskom termoizolacijom.

„Mi smo u proteklom periodu podržali projekte izgradnje školskih sportskih igrališta u Jezerskom i u Pištalinama, a evo danas smo potpisali i ugovor za utopljavanje objekta centralne škole JU OŠ „Jezerski“. Kao i do sada, Grad Bosanska Krupa je uvijek i u svakoj situaciji spreman podržati sve projekte koji će našim najmlađim sugrađanima omogućiti bolje uslove za odvijanje nastave, a posebno nam je drago što će učenici ove škole već ove zime imati puno bolje uslove boravka u školi“ izjavio je ovom prilikom gradonačelnik Armin Halitović.

Kabinet gradonačelnika Grada Bosanska Krupa

Podijeli ovaj članak