Eman Redžić iz Bosanske Krupe potpisao za FK Sarajevo

1 min. čitanja

Akademija FK Sarajevo nastavlja svoju strategiju potpisivanja najvećih talenata iz vlastitih redova, kako je i ranije najavljeno.

Danas su u prostorijama Bordo kluba potpisana tri ugovora s članovima kadetske selekcije. Eman Redžić (2007), Alija Sokolović (2007) i Ahmed Tiro (2007) pridružili su se klubu.

Iz FK Sarajevo ističu da ovaj korak demonstrira jasnu posvećenost razvoju igrača iz omladinskog pogona, te da će nastaviti s profiliranjem talentiranih mladih igrača kako bi se njihov napredak maksimalno ubrzao i unaprijedio.

– U našoj Akademiji posvećeni smo njegovanju mladih talenata pružajući sveobuhvatnu podršku njihovom razvoju. Od usavršavanja njihovih vještina, do usmjeravanja njihovih fudbalskih karijera nudimo sve što ambicioznim igračima treba da napreduju, poručuju iz FK Sarajevo i dodaju:

– Naš predani tim uposlenika pomno prati njihov napredak, osiguravajući da svaki pojedinac dobije personaliziranu pažnju na svom putu do uspjeha u svijetu fudbala, navodi se u poruci Bordo kluba.

Podijeli ovaj članak