Bosanska Krupa: U okviru obilježavanja Dana policije USK održan malonogometni turnir

Dodaj komentar
1 min. čitanja

Malonogometnim turnirom u kojem je učestvovalo deset ekipa, danas je u Bosanskoj Krupi na sportskom terenu kod zgrade Gimnazije, otpočelo prigodno obilježavanje Dana Policije Unsko-sanskoga kantona.

Nakon intoniranja državne himne, prisutni su pročili el-fatihe i odavali počasti za 114 pripadnika Policije Republike BiH poginulih u odbrambeno-oslobodilačkom ratu, te umrlim kolegama- policajcima.

Zamjenik direktora Uprave policije MUP USK-a Amel Kozlica, zvanično je otvorio turnir i zaželio svim učesnicima puno sportskoga uspjeha i sreće, a građanima o čijoj ličnoj i imovinskoj sigurnosti svakodnevno brinu službenici policije poručio je da će se svi zajedno i dalje truditi da se popravi stanje sigurnosti po svim segmentima, kako bi životni prostor bio što boloji i što sigurniji.

Grad Bosanska Krupa će ove godine biti domaćin centralne svečanosti 12. juna na kojoj će biti upriličena pokazna vježba pripadnika policije na Gradskom trgu te Svečana akademija u Domu kulture na kojoj će najuspješnijim policajcima biti uručene nagrade i priznanja za njihov doprinos u radu.

Podijeli ovaj članak
Dodaj komentar
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare