Uloga tetke u predizbornoj kampanji: Otkud Vukanović u terencu od 60.000 maraka

2 min. čitanja

Pojedini mediji u RS-u su objavili vijest kako predsjednik stranke Lista za pravdu i red Nebojša Vukanović ima novi automobil. Uz objavljenu fotografiju vozila kojim je Vukanović navodno stigao na predizborni skup u Foči, navodi se kako se radi o terencu vrijednom 60.000 maraka.

Sam Vukanović ne negira da je u Foču došao vvozilom sa fotografije, ali daje objašnjenje kako je došlo do toga.

– UDBA i udbaši nikada ne spavaju i ne miruju, a da budno motre na svaki korak pokazuje i vijest koju objavljuje ATV-ov i režimski Faktor. Nisam želio da javno pišem, da ne kažu da se stalno se žalim na česte kvarove o starom Volvu koji se često kvari i o jadu me zabavi u posllednje vrijeme, ali su se UDBA i Faktor postarali da objave novu vijest kako imam vozača i kako sam kupio novog „džipa“ od 60.000 maraka.

Auto sam ostavio kod dobrog majstora, auto-električara Kinja Bulajića i njegovog oca, jer je otišao ventil i ne radi klip na motoru, pa se mora rastavljati, pa sam jučer (u subotu prim.pr.) u Foču otišao sa Mirom Vučinić, tetkom Đorđa Vučinića.

Psi laju karavani prolaze! Bez jednog klipa u motoru, uprkos hakovanom Instagram profilu, razaramo sistem, a režimskim udvoricama bi bilo pametnije da vide koliko su čelnici režima prešli službenim vozilima, avionima i helikopterima, napisao je Vukanović u svom komentaru na ovu vijest.

Pojašnjenja radi, Đorđe Vučinić je Vukanovićev stranački kolega i šef Kluba odbornika Liste za pravdu i red u Skupštini Grada Trebinje.

Podijeli ovaj članak