Magazinović demaskirao Špirića i Radmanovića: Nastavljaju građanima otimati novac iz džepa, primjer političke bahatosti i obmanjivanja javnosti

1 min. čitanja

Šef kluba poslanika SDP u Parlamentu BiH Saša Magazinović izjavio je da nije tačna informacija koju su dali predsjedavajući Predstavničkog doma Nebojša Radmanović i predsjedavajući Doma naroda Nikola Špirić – obojica iz SNSD-a, a o tome da ne postoje uslovi za sazivanje sjednice na kojoj će se potvrditi ukidanje akciza i jeftinije cijene goriva.

Magazinović poručuje da iz službenih automobila svijet izgleda drugačije.

Vezani tekst:

– Radmanovićev razlog “poslanici su u kampanji” je primjer političke bahatosti i izostanka bilo kakve konekcije sa potrebama ljudi. Iz službenih auta svijet izgleda potpuno drugačije – kaže Magazinović.

Špirićev razlog – “ne postoje tehnički uslovi”, dodaje dalje, je obmana javnosti od ovog čovjeka sa američke crne liste.

– Neka mene ovlasti za organizaciju sjednice pa će vidjeti kako uslovi postoje. Problem je u tome što ima nalog da zaustavi smanjenje cijena goriva. I jedan i drugi se kriju iza imuniteta, zloupotrebljavaju poslovnik i svoju trenutnu funkciju, smatraju da nije hitno da se cijene goriva smanje i nastavljaju građanima otimati novac iz džepa – poručuje Saša Magazinovići dodaje:

“Ničija nije do zore gorila”.

Podijeli ovaj članak