Kandidat za NSRS saslušan u policiji, u automobilu pronađeno 10.000 eura i promotivni materijal jedne stranke

1 min. čitanja

Policijski službenici iz Gradiške su sinoć saslušali četiri osobe kod kojih su pronašli 10.000 eura i promotivni materijal jedne političke partije, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Kako se navodi u saopštenju, policajci su sinoć zaustavili i izvršili kontrolu dva vozila na području Gradiške, prilikom kojih je u jednom od vozila pronađeno oko 10.000 eura u apoenima od 100 eura i promotivni materijal jedne političke partije.

– Imajući u vidu navedene okolnosti, lica – M.N. i A.Đ. iz Novog Sada, A.T. iz Laktaša i D.S. iz Gacka su saslušani u Policijskoj upravi Gradiška, a o cijelom događaju je obavješten nadležni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka. Nakon uzetih izjava lica i informativnog razgovora, navedena lica su napustila Policijsku upravu Gradiška, ističe se u saopštenju.

Kako nezvanično saznaju mediji, saslušani su Aleksandar Trninić, koji je kandidat SDS-a za Narodnu skupštinu RS, Dejan Slijepčević, te Aleksandar Đuriš i Novak Moravčević.

– Policija je primijetila dva sumnjiva automobila koja je zaustavila radi kontrole, te je tom prilikom pronađen i promotivni materijal i leci Aleksandra Trninića koji je kandidat za NSRS, rekao je medijski izvor, pišu Nezavisne.

Podijeli ovaj članak