ODRŽANA MEGA ZABAVA ZA BOSANSKOKRUPSKE MALIŠANE

Dodaj komentar
1 min. čitanja

U okviru Septembarskih dana slobode, a u organizaciji Grada Bosanska Krupa danas je na Trgu Alije Izetbegovića za najmlađe građane Grada priređena Mega zabava, tj. edukativno-zabavni program za djecu kojega su obilježili i upotpunili brojni sadržaji.

Bosanskokrupski mališani su ovog poslijepodneva imali priliku uživati i učestvovati u brojnim aktivnostima i sadržajima – od kreativne bojaonice, klauna Balondžije, koncerta dječijih pjesmica i plesne zabave s maskotama, animatora, facepaintinga te kutak za gradnju sa gigantskim kockama i, napose, miraculous gigantske podne igre što je svakako izmamilo osmijeh na lice svih prisutnih.

I dok djeca nisu krila oduševljenje mega zabavom, roditelji, zadovoljni organizacojom, ističu da su ovakve aktivnosti uvijek dobrodošle, naročito u današnje vrijeme kada djeca sve više vremena provode u kući sa pametnim telefonima, tabletima, računarima ili televizorima. Nadamo se da će se ovakve aktivnosti organizirati i češće jer kao što vidimo djeca danas uživaju, komantar je jednog od roditelja.

Podršku realizaciji aktivnosti dalo je Vijeće mladih Bosanska Krupa, Udruženje “Lan” iz Bihaća, te Organizacija Secours populaire Seine-et-Merne iz Francuske koji su djeci podjelili slatkiše i sokove.

 

RadioBK

Podijeli ovaj članak
Dodaj komentar
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare