Rihanna uputila donaciju veteranima koji su ostali bez svojih domova u Los Angelesu

1 min. čitanja

Pop zvijezda Rihanna nedavno je poslala donaciju za veterane beskućnike koji žive u Los Angelesu.

Kako saznaje Page Six, Rihanna se obratila udruženju “Always For The People” i napravila veću donaciju kako bi olakšala život veteranima s invaliditetom, koji su ostali bez svojih domova.

Naime, ona je pozvala osnivača organizacije, Sennetta Devermonta, koji je zatim proslijedio stotine higijenskih paketa, čarapa, odjeće, vreća za spavanje, hrane, obuće, toaletnog papira, hrane za pse.

Ovo nije prvi put da je pop diva pružila podršku veteranima. Posjetila ih je 2022. godine kada je bila trudna sa svojim prvim sinom, RZA-om, i tada provela sate slušajući njihove brige i probleme, a sve to je uradila u tajnosti.

Ljudi koji su sarađivali s njom u to vrijeme navode da je ostavila neizbrisiv trag na ljude u kampu za beskućnike ispred Medicinskog centra VA. Mnogi beskućnici bili su oduševljenim njenim gestom i posjetom.

Podsjećamo, Rihanna i njen partner ASAP Rocky nedavno su ponovo postali roditelji. Spol i ime njihovog drugog djeteta još uvijek su nepoznati javnosti, a tek prije nekoliko mjeseci otkrili su ime prvog djeteta – RZA Athelston Mayers.

Podijeli ovaj članak