Ancelotti razočarao navijače iz Hrvatske: Modrić će imati smanjenu minutažu u ovoj sezoni

3 min. čitanja

Hrvatski veznjak Luka Modrić ušao je u završnici utakmice, trener Carlo Ancelotti dao mu je 18 minuta protiv Almerije

Real Madrid je u 2. kolu slavio protiv Almerije 3:1, a dva gola za Kraljeve zabio je Jude Bellingham, dok je za treći asistirao.

Hrvatski veznjak Luka Modrić ušao je u završnici utakmice, trener Carlo Ancelotti dao mu je 18 minuta protiv Almerije.

Ancelotti je na konferenciji za medije govorio o Modriću i Toniju Kroosu, veznjacima koji su godinama predvodili Real, a koji su ovog ljeta potpisali nove, jednogodišnje ugovore. Kroos je protiv Almerije bio u početnih 11 zbog ozljede Eduarda Camavinge, dok je u prvom kolu također ušao s klupe.

“Modrić i Kroos odigrali su kao i svaki put. Kroos je bio dobar s loptom, kao i Luka kada je ušao. Lijepo je kontrolirao igru. Njihova će uloga ove sezone biti jednaka kao i prije. Mogli bi igrati malo manje minuta, ne znam”, rekao je Ancelotti.

H2 tag: Povratak Modrića na teren ključan za Realovu pobjedu

Luka Modrić, hrvatski veznjak, vratio se na teren u utakmici protiv Almerije, što je bio ključan trenutak za Realovu pobjedu. Nakon što je sjedio na klupi, trener Carlo Ancelotti odlučio je dati Modriću priliku u završnici utakmice, gdje je sjajno kontrolirao igru i donio stabilnost momčadi.

Modrić je pokazao svoju klasičnu igru, iznoseći loptu precizno i donoseći mir u veznim redovima Reala. Njegova prisutnost na terenu bila je od ključne važnosti za momčad, a njegova umijeća i iskustvo bila su zaista neophodni protiv izazovnog protivnika poput Almerije.

Trener Ancelotti jasno je izrazio zadovoljstvo Modrićevim nastupom, ističući da je kontrolirao igru na vrlo elegantan način. Osim što je pohvalio Modrićevu igru, Ancelotti je također spomenuo da će uloga Modrića ove sezone biti jednaka kao i prije, unatoč potpisu novog jednogodišnjeg ugovora.

Modrićeva povratnička utakmica na teren snažno je istaknula njegovu važnost u Realovoj momčadi. Njegove vještine i iskustvo bit će od vitalnog značaja za ostvarenje uspjeha u ovoj sezoni. Budući da igrači kao što su Modrić i Toni Kroos i dalje predvode sredinu terena, Real ima iznimnu prednost u igri i kontroliranju protoka lopte.

Nadalje, Ancelotti je nagovijestio da bi Modrić mogao igrati manje minute ove sezone. S obzirom na kalendar natjecanja, rotacija i upravljanje minutažom bit će ključni faktori za održavanje konkurentnosti tijekom sezone. No, Modrićev doprinos i utjecaj na terenu neće biti umanjen, jer će njegova prisutnost i dalje biti snažna podrška za Realov put prema ostvarenju sportskih ciljeva.

U zaključku, Modrićev povratak na teren i njegov doprinos u pobjedi protiv Almerije velika su snaga za Real Madrid. Njegovo iskustvo, vještine i kontrola igre čine ga ključnim igračem na terenu. Dok se sezona nastavlja, očekuje se da će Modrić i dalje biti ključni za uspjeh madridske momčadi.

Podijeli ovaj članak