Ovako izgleda dom Džejle Ramović u rodnom gradu: Sve je uređeno u njenom prepoznatljivom stilu

2 min. čitanja

Popularna pevačica Džejla Ramović proslavila se svojim učešćem i pobedom u takmičenju “Zvezde Granda”, gde je osvojila srca publike svojim raskošnim glasom. Međutim, osim talenta za pevanje, Džejla je takođe i modna ikona koja je oduševila svojim elegantnim i svedenim stilom oblačenja.

To isto estetsko izražavanje može se primetiti i u njenom porodičnom domu, smeštenom u rodnom gradu Goraždu. Kroz fotografije koje deli na svom Instagram profilu, možemo videti da se u Džejlinom domu prepliću svetle boje i nameštaj od drveta, stvarajući miran i opuštajući ambijent.

Džejla uživa u svojoj kući sa roditeljima i sestrama, gde provodi vreme odmora i oporavka između napornih nastupa i snimanja. Ovaj dom predstavlja njeno utočište, mesto gde može da se opusti i napuni energijom za nastupajuće izazove.

Iako je još uvek vrlo mlada, Džejla je već ostvarila zapaženu karijeru u muzičkoj industriji, a njen talenat i autentičan stil privukli su pažnju mnogih. Sigurno je da će ova mlada pevačica nastaviti da osvaja srca publike kako svojim glasom, tako i svojim izvanrednim modnim izborima.

Za sada, Džejla uživa u svom domu u Goraždu, okružena ljubavlju svoje porodice. Bez sumnje, njen raskošni glas i elegantan stil ostaju nezaboravni, a publika nestrpljivo očekuje nove pesme i nastupe ove talentovane pevačice.

Podijeli ovaj članak