Dnevni horoskop: Blizanci će saznati neprijatne informacije, a ribama stižu promjene

4 min. čitanja

Ovan

Nerviraju vas dešavanja vezana za posao. Bilo da ste nezadovoljni finansijama ili kolektivom, morate razmisliti o promjenama. Aktuelna situacija više nije podnošljiva. Najbitnije je da zadržite unutrašnji mir. Jedan prijatelj ima tajne koje će danas izaći na vidjelo. Budite mu podrška.

Bik

Ako ste otkrili da posjedujete neki talenat ili pronašli zadovoljstvo u novom hobiju, danas ćete imati želju da mu se u potpunosti posvetite. Vrijeme je da ugodite sebi i nemojte da se obazirete na tuđe mišljenje. Finansijska situacija je i više nego zadovoljavajuća. Razmislite o obnovi garderobe.

Blizanci

Mogli biste doći do novih informacija koje se tiču vaše prošlosti. Neće vam biti prijatno kada shvatite da je osoba u koju ste imali bezgranično povjerenje iznijela u javnost vašu intimu. Ne dozvolite sebi da očajavate, nego stupite u akciju. Iskreno razgovarajte i zatvorite vrata ovog prijateljstva.

Rak

Vaš krug prijatelja se mijenja. Moguće i previše brzo za vaš ukus. Neke od dragih osoba mogle bi odseliti iz vaše blizine, a druge su vjerovatno zauzete nekim novim prijateljstvima. Ipak, vi se i pored svega dobro držite. Najbitnije je da ne zaboravite da uvijek date prednost kvalitetu naspram kvantiteta.

Lav

Iako vam se bude činilo da je ovo idealan dan za posao, naići ćete na prepreke kakve niste ni sanjali. Stvari se ne odvijaju na željeni način. Bez razloga ste inicijator nesporazuma. Za vas je najbolje da danas ostanete kući i posvetite se aktivnostima koje ne iziskuju veći mentalni napor.

Djevica

Ako vaš posao zahtijeva istraživanja ili edukaciju, ovo je pravi dan za to. Mentalno i fizički ste spremni na sve izazove koje sa sobom donose sati rada. Uvečer obavezno uhvatite momenat za porodicu ili prijatelje. Odlazak u restoran će biti ono što će zaokružiti vaš dan i učiniti vas ispunjenim.

Vaga

Danas biste mogli da se osjećate uhvaćeni između želje da ostvarite jedan cilj, najvjerovatnije finansijski i one da se posvetite nekim porodičnim stvarima. S obzirom na to da ste u dobrom raspoloženju i imate dovoljno energije, mogli biste da postignete obje stvari. Prijatelji vam mogu biti od velike pomoći.

Škorpija

Ako se nađete u većem krugu ljudi, nemojte da se iznenadite kada primijetite da su oni raspoloženi za ogovaranja i površne razgovore. Na vrijeme se zapitajte da li iskreno uživate u ovakvim pričama. Jedan prijatelj iz vaše rane mladosti prolazi kroz turbulentan period. Budite mu od koristi.

Strijelac

Vi ozbiljno shvatate svoju profesiju, ali u posljednjih nekoliko dana nemate vremena za ostale aspekte života. Ne bi bilo loše da odete na zasluženi odmor. Ne morate da budete neko ko stalno strepi od razvoja situacije i budućnosti. Opustite se i odvojite vrijeme za stvari koje vas ispunjavaju.

Jarac

Posljednjih dana vaš primat su bili romantika i odnosi s partnerom. Ako je u pitanju neko koga odnedavno poznajete, nemojte se iznenaditi kada shvatite da vas ne vezuje ništa više osim strasti. Nađite način da nastavite u istom pravcu, pod uslovom da vam to odgovara.

Vodolija

Jedan razgovor može da vas stavi u nezgodnu poziciju da morate da birate strane između porodice, prijatelja i partnera. Poslušajte srce i ne dozvolite drugima da upravljaju vašim životom. Zdravstvena situacija zahtijeva vašu pažnju. Došlo je vrijeme za kompletan pregled organizma.

Ribe

Prisustvovaćete sastanku u krugu vaše porodice koji će voditi promjenama u bliskoj budućnosti. U potpunosti mu se posvetite. Ovo je ključni momenat da se zauzmete za stavove i izborite za novu ulogu. Pažljivo slušajte šta drugi imaju da kažu i ne dozvolite da bilo ko utiče na vašu konačnu odluku.

Podijeli ovaj članak