Cazinjanka ostala šokirana cijenom porodične pizze u jednom od cazinskih ugostiteljskih objekata

2 min. čitanja

Trenutno jedna od najaktuelnijih tema u Cazinu je priča o ugostiteljskom objektu “Lovac” koji je naplatio gošći pizzu 25 KM.

VEZANE VIJESTI:

.

– Ne mogu da vjerujem šta se dešava u ovom Cazinu kad dođu “stranci”. Upravo sam platila pizzu u piceriji Lovac 25 KM. Samo da vam kažem kako se nisam najela i da ste me sad vidjeli i nikad više, prijatno i doviđenja.- objavila je gošća navedenog ugostiteljskog objekta.

Međutim, nije dugo trebalo da se oglase iz navedenog ugostiteljskog objekta, te su za jedan od lokalnih portala izjavili da je pizza dovoljno velika, te da sadrži sastojke s kojima opravdava svoju cijenu.

– Prilikom naručivanja pizze, gospođica je pitala da li je familijarna pizza dosta za 4 osobe? Na što smo mi odgovorili da jeste, izabrali su lovačku pizzu a ona sadrži sljedeće sastojke: šunka, sir, gljive, suho meso, kulen, tršćanski umak i tartar sos. Širina pizze je 0.5 metra i smatramo da je dosta za 4 osobe pa čak i 5 osoba, kazali su iz ugostiteljskog objekta “Lovac”.

I dok pojedini građani smatraju da postoje i druge pizze čija cijena nije tolika, te da vlasnik ima pravo da formira cijenu, a na gostima je hoće li naručiti ili ne, dotad drugi dio građana smatra da se ne trebamo žaliti na Hrvatsku, kada naši, domaći, ugostitelji svake godine iznova pokušavaju od dijaspore izvući što više novca.

Podijeli ovaj članak