Svi su u čudu: Let 3 odradio prvu probu za Eurosong, već ostavljaju bez riječi

2 min. čitanja

“A sad nešto posve drugačije. Ne samo od Irske, već od…, pa svega ostaloga što je ikad krasilo pozornicu Eurovizije. A kad kažemo drugačiji, mislimo potpuno ludi i nevjerojatni”, glasila je gotovo “montipajtonovski” najava za prvu probu Leta 3 u Liverpool areni u live blogu Eurovision.tva.

Nakon što je bend iz Rijeke odradio svoju probu zaključak je glasio: “Pa ovo je zabavno. Let 3 započinje sa svojim zaštitnim znakom – ekstravagantnim kostimima i zadivljujućim grafikama, a zatim se za završni refren svi skinu u donje rublje i mašu ogromnim projektilima. Imaju opsežnu povijest golotinje na pozornici, ali otmjeno su se od toga suzdržali za nedjeljno poslijepodne. Pih!”.

Također se navodi kako je na engleskom tekst ove pjesme poput dječje pjesmice ili uspavanke, ali s traktorima, ljubljenjem i ratom, prenosi Jutarnji list.

“To je trominutni ep zbog kojeg nitko od nas u skorije vrijeme neće zaspati, ali tjera nas na ples…”, stoji među ostalim u zaključku blogera Eurovision.tva.

Nastup Let 3, nastavljaju, završava pljuskom iskri iznad grupe muškaraca koji plešu u štiklama s platformom, prslucima i u gaćama.

“Voljeli bismo biti muha na zidu za taj zdravstveni i sigurnosni brifing. Nisam siguran da je Liverpool arena ikad vidjela tako nešto. A ako itko može uhvatiti psihodeličnu radost prve hrvatske probe, to su nevjerojatni fotografi Eurovizije. Uživajte”.

Podijeli ovaj članak