Sutra je najsretniji dan u aprilu: Evo šta nam donosi datum 4. 4. 2023. godine

2 min. čitanja

Početak aprila nosi moćnu simboliku numerološke vrijednosti brojeva, ali jedan dan posebno nosi snažnu energiju univerzuma, kada će nam se pružiti mogućnost za ostvarenje naših želja i zamisli, a to je 4. april.

Prema riječima numerologa Tihomira Jovanovića, ovaj datum nosi simboliku četvorke i to duplirane četvorke, ako se uzmu u obzir dan i mjesec. Broj četiri predstavlja stabilnost, upornost, istrajnost, ali i četiri strane sveta, četiri godišnja doba, četiri osnovna prirodna elementa, navodi Blic

– Upravo zato ovaj datum nam nudi mogućnost da pokrenemo sve što nismo do sada. Ako ste željeli da započnete neki posao, 4. april je idealan dan za to. Vrlo je moguće i da vam se upravo sutra ispune neke davne želje. Također bih naglasio da 4. april nudi stabilnost u svim segmentima života – kaže Jovanović.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Numerolog Tihomir Jovanović (@tihomir_numerolog)

Analizirajući sutrašnji datum, numerolog navodi da će neki lični brojevi otpočeti nov životni ciklus i jedno novo životno poglavlje.

– Ovaj dan donosi uspjeh za sve koji se bave zemljoradnjom, drvnom industrijom i uopšteno svim zanatskim poslovima, a najviše onima koji su vezani za tradiciju. Ovog dana trebalo bi da boravite u prirodi, “uzemljite se” ovom energijom i pomislite želju, jer sve započeto i zamišljeno sutra ima tendenciju da se kroz vrijeme realizuje i ispuni, i to baš onda kada se najmanje budete nadali – zaključuje Jovanović.

Podijeli ovaj članak