Stručni štab i igrači Posušja kažnjeni smanjenjem plaće: Došlo je do sramoćenja imena i grba kluba

1 min. čitanja

Dario Sesar, predsjednik Posušja, kaznio je stručni štab i igrače kluba sa Mokrog doca smanjenjem plaće zbog nezalaganja na posljednja dva susreta Premijer lige.
 Posušje je jučer doživjelo debakl protiv Zrinjskog (5:0), a Sesar je istakao da u proljetnom djelu sezone igrači sramote ime i grb kluba nezalaganjem na terenu.
– Kao predsjednik kluba gledam da što manje ulazim u svlačionicu, jer vođenje seniorske ekipe je prije svega posao trenera sa svojim pomoćnicima i sportskog direktora. Moj posao je da klub organizacijski i finansijski besprijekorno funkcionira. Kada dođe do sramoćenja imena i grba kluba, što ja vidim na početku proljetnog dijela prvenstva, i to nezalaganjem ekipe i ponašanjem pojedinaca posebno na utakmicama sa HŠK Zrinjski Mostar i FK Velež.
Tada ja kao predsjednik HŠK Posušje ulazim u svlačionicu i povlačim jasne i odgovorne poteze. Svi igrači i stručni štab kažnjavaju se s postotkom smanjenja plaće za naredni mjesec.

Ako angažman bude na maksimumu kao što i priliči borbi za dres HŠK Posušje, ova odluka će se poništiti. Tu mogućnost već imate u narednom kolu pred našim navijačima – poručio je Sesar.
 

Podijeli ovaj članak