Svađa klupskih saigrača nakon utakmice na Mundijalu: Mora da je politika, sigurno

2 min. čitanja

Australija je završila nastup na Svjetskom prvenstvu porazom 2:1 od Argentine u osmini finala. Lionel Messi je u 35. minuti postigao vodeći gol, njegov prvi u nokaut-fazi na svjetskim prvenstvima, a na 2:0 povisio je Julian Alvarez u 57. minuti nakon velike pogreške australijskog golmana Matthewa Ryana. Autogol Enza Fernadeza iz 77. postavio je konačan rezultat.

Pogrešku Ryana na Twitteru je prokomentarisao njegov rival iz kluba Kobenhavna, poljski golman Kamil Grabara. Ryan je nedavno bio izjavio da je mjesto u klubu izgubio ne zbog konkurencije, dakle Grabare, već klupske politike. Poljak je to iskoristio da mu se naruga nakon kiksa protiv Australije.

Rival i saigrač mu se narugao

– Mora da je politika, sigurno, napisao je i tako dodatno zaoštrio zategnute odnose koje ima s Ryanom, koji je gol protiv Argentine skrivio nepotrebnim pokušajem driblinga.

– Iskreno da vam kažem, to me uopće nije iznenadilo. Njegove me riječi uopće ne diraju, izjavio je u komentaru na napisano na Twitteru australijski golman.

– Mogu samo ponoviti ono što sam rekao. Moram istaći da postoji razlog zašto smo deveti na prvenstvenoj ljestvici. Golovi cure. To dovoljno govori samo za sebe. Ne vidim da bi za poziciju golmana trebala postojati konkurencija, rekao je u oktobru Grabara, dodavši da on i Ryan nisu prijatelji.

Podijeli ovaj članak