Fanovi su uzbuđeni zbog povratka Samanthe u kultnu seriju Seks i grad

2 min. čitanja

Povratak legendarne Samanthe Jones u spin-off seriju Seksa i grada oduševila je fanove koji nestrpljivo čekaju početak druge sezone I tek tako…

Autorica Seksa i grada Candace Bushnell za časopis Variety otkrila je nove detalje o povratku Kim Cattrall, nakon što je glumica u maju potvrdila da se vraća u ulozi Samanthe.

Podsjetimo, Cattrall će se nakratko pojaviti u samo jednoj sceni u zadnjoj epizodi druge sezone, u kojoj obavlja telefonski poziv s Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker).

Candace Bushnell otkrila je da se Samanthin veliki trenutak događa tokom vožnje automobilom.

– Njen lik predstavljao je puno slobode za žene. I mislim da su fanovi jako uzbuđeni zbog njenog povratka, čak i ako je to samo jedna scena u autu, izjavila je.

Što se još smije znati o velikom povratku najkontroverznijeg lika u seriji?

– Mislim da će biti jako dobro, sudeći prema isječcima koje sam vidjela. Uzbuđena sam, dodala je Bushnell.

Podsjetimo, iznenadni povratak Samanthe dolazi nakon što je glumica odbila glumiti u spin-offu zbog svađe s kolegicama.

– Nisam htjela kompromitirati ono što mi je serija značila. Put naprijed činio se jasnim, izjavila je prošle godine za Variety.

Cattrall, koja je glumila u svih šest sezona Seksa i grada i njegova dva spin-off filma, imala je dva uvjeta za svoj povratak. Novu scenu snimila je bez ikakvih interakcija s bivšim kolegicama Sarom Jessicom Parker, Kristin Davis i Cynthijom Nixon, s kojima je već godinama u svađi.

Osim toga, tražila je da kada bude snimala tu jednu scenu, na setu ne bude redatelj Michael Patrick King, koji je inače vrlo blizak sa Sarom Jessicom Parker.

Podijeli ovaj članak