Amerikanka Kenesha Antoine na Facebooku je odala počast svome dečku Stevenu Weberu mlađem koji je preminuo za vrijeme podvodne prosidbe u Tanzaniji, piše The Guardian.

Objavila je video na kojem se može vidjeti kako Weber mlađi u ronilačkoj opremi prilazi prozoru njihove sobe u podvodnom hotelu resorta Manta na otoku Pemba i pokazuje joj poruku na papiru.

“Ne mogu držati dah dovoljno dugo da ti kažem zbog čega te svega volim. Sve što kod tebe volim, volim više svaki dan!”, pisalo je u poruci. Weber je potom okrenuo list papira te otkrio da s druge strane piše: “Hoćeš li se udati za mene?”, a zatim joj je pokazao i zaručnički prsten.

 

Antoine je na Facebooku napisala da Weber iz tih dubina nikada nije izronio…

“Nisam ti uspjela odgovoriti. Da! Da! Milijun puta da. Nismo se uspjeli zagrliti i proslaviti početak ostatka našeg zajedničkog života jer se najljepši dan naših života pretvorio u najgori i to na najokrutniji mogući način”, dodala je Antoine.

“Pokušat ću pronaći utjehu u činjenici da smo tijekom proteklih nekoliko dana napravili stvari koje smo dugo željeli i planirali te da smo posljednje zajedničke trenutke ispunili srećom i uzbuđenjem”, nastavila je.

“Gdje god u svemiru sada Stevenov duh počiva… vjerojatno nekoga zabavlja pričom o tome kako je majstorski uprskao prosidbu i umro jer je bio dramatičan”, zaključila je Amerikanka svoju objavu.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...