Mjesec nakon korištenja ljepila pokušavala ga je ukloniti na razne načine, prije nego što je otišla u bolnicu St. Bernard u Louisiani, kako piše Mirror. Tada je od doktora dobila tekućinu za otpuštanje ljepila u nadi da će uspjeti spasiti svoju kosu.

Ljepilo je pokušala sama ukloniti i kokosovim uljem i uljem čajevca, ali nije uspjela. Tvrdi kako ljepilo ne može isprati, a da joj je kosa toliko pripijena uz tjeme da ne može ni obrijati glavu. Tessica je na svom TikTok profilu objavila video u kojem je pokazala kako njena kosa stoji nakon mjesec i kako izgleda kada pokušava oprati svoju glavu.

– Za sve vas koji me ne poznaju, ovako moja kosa izgleda već mjesec dana. Ne, nije bio moj izbor. Ovo je bila jako velika greška – rekla je u videu.

Gorilla Glue kompanija čak je podijelila nekoliko savjeta za uklanjanje ljepila u nadi da će pomoći Tessici sa svojim problemom:

– Manje agresivno otapalo za njenu kosu bio bi medicinski alkohol. Trebala bi namočiti svoju kosu njime, a zatim je lagano počešljati i šamponirati – objasnili te dodali kako postoji velika mogućnost da je njena kosa nakon tolikog vremena pukla u korijenu, ali da joj žele sve najbolje.

@im_d_ollady

Stiff where????? Ma hair

♬ original sound – Tessica Brown