Svaka buduća mladenka koja djeverušama dopusti da same odaberu što će nositi na njenom vjenčanju zna da s tim barem malo riskira – pogotovo ako neka od njih ima čudan ukus.  

Toga je bila svjesna i Deanna Adams (40) kad je sestri i djeveruši rekla da na njenu svadbu može odjenuti što želi, jer joj je važno da se svi na njen veliki dan dobro osjećaju.

Srećom, nije joj uopće zasmetalo kad se sestra koja joj je bila i djeveruša odlučila na vjenčanju pojaviti u prilično nekonvencionalnoj opravi – kostimu Tiranosaura rexa.

Christina Meador (38) odlučila je malo ‘začiniti’ sestrino vjenčanje odjenuvši se u dinosaura, a mlada je, srećom, bila oduševljena.

Naime, Deanna nije imala ništa protiv sestrina izbora, štoviše, bilo joj je smiješno. Christina se s fotografijama pohvalila na svojem Facebook profilu, a nju je u kostimu dinosaura na sestrinom vjenčanju komentiralo preko 18.000 ljudi. ,

Ona je jednostavno napisala: “Kada si kuma na vjenčanju, a rečeno ti je da možeš odjenuti što god poželiš… Ne žalim ni za čim.” 

“Kada me sestra pitala da joj budem djeveruša pristala sam, ali sam znala da neću odjenuti ništa svečano. Pokušala sam kupiti nešto što ću ponovno odjenuti, ali onda sam pomislila: ‘Pa sama je rekla da mogu odjenuti što god želim, a kada već trošim na kostim, onda želim biti dinosaur – objasnila je svoju odluku za Daily Mail. 

Rekla je i da joj je čudno pratiti kako na društvenim mrežama njena objava postaje viralna, jer nije napravila ‘ništa čudno’. Prisjetila se i kako joj je sestra rekla da si sama odabere odjeću, znajući da nije obožavateljica svečanih haljina, prenosi 24sata.hr.

“Pokušavala sam smisliti što bi bila voljna nositi više od jednom i na pamet mi je pao samo kostim dinosaura”, objasnila je.

قالب وردپرس

KOMENTARI:
Loading...