edan nesmotreni surfer je ignorisao upozorenja da ne surfa na ogromnim valovima u Miami Beachu tokom uragana Irma, a tome su svjedočili i tv gledaoci prilikom javljanja jedne reporterke uživo.

Naime, reporterka MSNBC-a Mariana Atencio, izvještavala je o uraganu Irma te kazala kako prizor koji se odvijao iza nje nije nešto što bi zvaničnici voljeli vidjeti, a u pitanju je bio jedan adrenalinski zavisnik koji je surfao tokom jake oluje i visokih valova.

Podsjetimo,

Podsjetimo, uragan Irma je iza sebe na pogođenim područjima ostavio značajnu materijalnu štetu. Oko četiri miliona stambenih i poslovnih objekata ostalo je bez napajanja električnom energijom, zbog čega je u toj saveznoj državi proglašena zabrana izlaska na ulice sve do jutra.

Snažan vjetar u Miamiju je prevrtao stabla, a u Fort Lauderdaleu srušena su i četiri krana.

Zbog uragana je tokom vikenda u toj državi otkazano oko 9.000 letova. Međunarodni aerdorom Miami bit će zatvoren i danas.

Zvaničnici su ranije istakli kako su od posljedica uragana Irma smrtno stradale tri osobe. Uragan je prije nego što je pogodio SAD, na Karibima odnio najmanje 28 života.

KOMENTARI:
Loading...