Italijanska sutkinja Julia Nicastro bila je na udaru seksističkog vrijeđanja na utakmici U-14 tima Treportija i Miranezea, piše Gazetta Dello Sport.

Sve je krenulo od početka utakmice kada je dvadesetak roditelja iz Treportija uzvicima joj poručilo da se krene baviti najstarijim zanatom na svijetu, umjesto suđenjem.

Najgore se dogodilo tek kasnije u susretu kada je jedan 14-godišnjak prije kornera skinuo hlače i rekao sudiji da ga oralno zadovolji ili da mu pokaže crveni. A 22-godišnja sudija odmah mu je pokazala crveni.

Radilo se o igraču Treportija zbog čega su roditelji na tribinama nastavili s još snažnijim uvredama. Na kraju utakmice jedan od igrača Miranezea je otišao na tribine kod spomenutih roditelja iz Treportija kako bi ih osudio zbog sramotnog ponašanja.

Cijeli slučaj se i dalje istražuje te se očekuju ogromne kazne za dječaka i klub.

Nicastro je nakon susreta bila u šoku i primila je psihološku pomoć. Treporti je na kraju poslao službeno izvinjenje zbog užasnog ponašanja njihovog 14-godišnjaka.

“Naš igrač je izgubio razum, već smo se izvinili organizatoru turnira, a isto ćemo učiniti sudiji koju pokušavamo kontaktirati”, rekli su iz kluba, prenio je Index.hr.

(SB/NN)

قالب وردپرس

Komentari: